جواز تاسیس مجوزی است که به اشخاص حقیقی و حقوقی اجازه اجرای فعالیت تولیدی میدهد مانند طراحی، مونتاژ و ساخت، مهندسی و غیره که درمحدوده مدنظر شرکت به فعالیت بپردازد. برای مثال اگر شما مالک یک شرکت هستید تمایل دارید به عنوان تولید کننده وارد فضای تولیدی شوید، به عنوان شخص حقیقی نیاز به جواز تاسیس دارید. تفاوت شخص حقیقی با حقوقی این است که شخص حقیقی دارای مسئولیت کیفری و حقوقی میباشد اما شخص حقوقی توسط شخص حقیقی ایجاد می شود و فقط اداره آن توسط شخص حقیقی است. شخص حقیقی افراد زنده و شخص حقوقی ارگانها و شرکتها هستند.
مرجع صادرکننده جواز تاسیس
مرجع صادر کننده براساس زمینهای که درآن شغل مشغول به فعالیت هستید تعیین میشود.مثلا اگر در زمینه فعالیتهای صنعتی باشید، باید به وزارت صنعت ومعدن مراجعه کنید یا اگر درزمینه کارآفرینی فعالیت دارید،باید به وزارت کار مراجعه کنید.
با اخذ جواز تاسیس چه کارهایی میتوانیم انجام دهیم؟
۱-امکان دریافت وام بدون بهره به شکل ۳۰ درصد نقدی و ۷۰ درصد وام فاقد بهره
۲- شرکت در نمایشگاههای داخلی وبین المللی
۳- امکان اخذ پروانه بهره برداری
۴- امکان اخذ ثبت برند
شرایط لازم برای اخذ جواز تاسیس
۱- تابعیت ایرانی درخواست کننده
۲- کارت پایان خدمت یا معافیت برای آقایان متقاضی سال ۱۳۳۷به بعد
۳- حداقل سن ۱۸ سال تمام
معیارهای اولویت بندی و پیشرفت درسرمایه گذاری
هدف اصلی سرمایهگذاری تولید محصول است. میتوان معیارهای سرمایه گذاری را بر اساس مشخصات ومحل استقرار محصول تعیین کردکه برخی از آنها عبارتند از:
امکان صادرات، کیفیت محصول،کیفیت فرایند مصرف آب و ضایعات، وابستگی مواد اولیه و فناوری به خارج، تکمیل طرحهای نیمه تمام، جبران تحریم، فناوری بالا و تکمیل مواد یا تجهیزات تولید است که با توانمند کردن خود در این زمینهها میتوانیم رشد مناسبی در سرمایه گزاری کشورمان داشته باشیم.
معیار انتخاب مکان برای اخذ جواز تاسیس
۱-بالا بودن نرخ بیکاری در آن منطقه
۲-دسترسی به منابع (آب ،انرژی ،جاده ، ریل، بندر ، مواد اولیه، نزدیکی به بازار های مصرفی)
مدت اعتبار اخذ جواز تاسیس
مدت اعتبار جواز تاسیس یک سال است که درصورت پیشرفت تولیدی و اقتصادی تمدید خواهد شد.
تفاوت جواز تاسیس و پروانه بهرهبرداری
جواز تاسیس نشان دهنده ظرفیت تولید یک محصول است که پس از تاسیس یک واحد صنعتی صادرمیشود.درحالی که پروانه بهرهبرداری نوع وظرفیت تولید ایجاد شده برای یک محصول درمکانی مشخص را نشان میدهد وپس ازتاسیس واحد صنعتی و پیشازتولید صادر میشود.
با توجه به اینکه کشورما مدت زیادی در تحریم است، اگربخواهیم درزمینه تولیدو سرمایهگذاری پیشرفت داشته باشیم، باید با تمام قوا از نیروهای خبره استفاده کنیم تا درزمینههای مختلف صنعتی وتولیدی محتاج کشورهای دیگر نباشیم و تحریمها برای ما فرصتی برای افزایش تولید وحمایت ازمحصولات داخلی کشورمان با بهترین کیفیت باشد.
چنانچه قصد راه اندازی کارگاه و یا کارخانه تولیدی دارید ، بهتر است در تمامی مراحل کار با مشاورین ما در ارتباط باشید و مطمئنا می توانیم از ابتدای کار که همان اخذ جواز تاسیس است تا پایان کار که دریافت پروانه بهره برداری است ، همراه تان باشیم .
کلید واژگان : جواز تاسیس صنایع, جواز تاسیس در کرج, اخذ جواز تاسیس کارخانجات در کرج, مجوز تاسیس کارخانه در کرج
ما با همراهی برترین مهندسین مشاور ایران ، جهت ارائه خدمات در این حوزه در کنار شما هستیم .
مدارک لازم : 1-مدارک شناسائی 2- پر کردن فرم مربوطه ( نوع محصول ، تعداد کارگر، قیمت دستگاه ، دستگاههای مورد نیاز و….))
مدت زمان اخذ جواز تاسیس در استان البرز : 1ماه