هلدینگ دیاکو


دپارتمان تخصصی جواز تاسیس صنایع

مجوز بهداشتی به پروانه تاسیس، پروانه مسئول فنی، پروانه بهره‌برداری و پروانه ساخت همچنین مجوز ترخیص صادرات و  واردات محصولات اطلاق می‌شود.

مطالب پیشنهادی:

 

پروانه بهداشتی صادرات چیست و چگونه صادر می‌شود؟

پروانه بهداشتی صادرات به مجوزی گفته می‌شود که یک محصول به آن  نیاز دارد و مورد تایید نهادهای بهداشتی و رسمی باشد.

صادرات از جمله مواردی است که باید بابت آن استانداردهای بهداشتی محصول اخذ گردد. پروانه بهداشتی صادرات شامل تمام مجوزهای است که سازمان غذا دارو صادر می‌نماید.

همچنین پروانه بهره‌برداری بهداشت، پروانه ساخت، پروانه بهداشت و استانداردهای بهداشتی شرکت‌ها طی آزمایشات سازمان غذا و دارو حاصل می‌گردد.

پروانه بهداشتی صادرات و واردات چگونه صادر می‌شود؟
پروانه بهداشتی صادرات و واردات چگونه صادر می‌شود؟

 

پروانه تاسیس به مجوزی که پس از صدور پروانه بهره‌برداری صنعتی یا کارت شناسایی یا پروانه گواهی فعالیت صنعتی از وزارت صنایع یا جهاد بر اساس اصولی قبل هماهنگ شده توسط معاونت غذا دارو و دانشگاه صادر می‌شود، می‌گویند.

پروانه مسئول فنی صلاحیت فرد معرفی شده توسط شرکت جهت مسئول فنی شرکت، پس از صدور پروانه تاسیس مورد تائید قرار می‌گیرد و کلیه محصولات موسسه باید در حضور و نظارت کامل مسئول فنی، تولید و بسته‌بندی گردد.

پروانه بهره برداری مجوز فعالیتی است که در آن  به مواد خوراکی، آرایشی و بهداشتی اجازه تولید و تاسیس می‌دهد و از خط تولید برای آن استفاده می‌نمایند. این پروانه جهت عرضه محصول به بازار نمی‌باشد.

پروانه ساخت مجوزی است که  که طبق ماده ۷،۸،۹  نوع مواد خوراکی آشامیدنی و آرایشی و  بهداشتی صادر می‌شود و اجازه می‌دهد، فرآورده مورد نظر طبق مشخصات تایید شده به بازار عرضه شود.

مجوز ورود کالا مجوزی است که پس از ورود کالا به گمرک کشور پس از تائید قابلیت مصرف و طی مراحل قانونی صادر می‌شود.

مدارک مورد نیاز برای صدور تمدید و اصلاح پروانه بهداشتی صادرات

درخواست پروانه ساخت جهت صادرات

تصویر برابر اصل قرارداد بین متقاضی صادرات فرآورده و شرکت خارجی مقصد صادرات

موضوع قرارداد شامل نام فرآورده ،نامه تجاری، مدت قرارداد و قبول کردن مسئولیت یعنی استاندارد فرآورده اشاره  شده باشد و قرارداد باید به زبان فارسی توسط دارالترجمه رسمی ترجمه و تأیید شده توسط دادگستری جمهوری اسلامی ایران باشد.

تصویر برابر اصل گواهی ثبت علامت( نام تجاری ) در طبقه  مورد نظر به نام متقاضی صادرات یا اجازه استفاده از علامت یا نام تجاری در ایران

تکمیل فرم پروانه بهداشتی توسط مسئول فنی

اصل فیش واریزی به نام وزارت بهداشت

اصل پروانه ساخت در صورت نیاز

پروانه بهداشتی واردات چیست و چگونه صادر می‌شود؟

پروانه بهداشتی واردات به مجوزی گفته می‌شود که جهت ورود یک محصول از خارج از کشور باید بالاترین نهاد بهداشتی آن کشور مبدا گرفته شود که آسازمان غذا و دارو نامیده می‌شود.

یک محصول که جزو لیست اقلام مجاز بهداشتی ورود به کشور محسوب می‌شود، باید پروانه بهداشتی جهت ورود به کشور را اخذ نماید. این پروانه بهداشتی شامل ثبت منبع اولیه محصول، اخذ گواهی gmp از منابع حلال، اخذ گواهی ویژوال و موافقت کمیسیون ورود محصول می‌باشد که این گواهی توسط اتاق بازرگانی کشور مبدا صادر می‌شود.

برای بعضی از کشورها درخواست جواز بهداشتی برای تعدادی از محصولات مورد قبول نمی‌گیرد که این کار به خاطر سیاست‌های دولت است که توسط سازمان غذا دارو، جواز بهداشتی واردات را نمی‌گیرد.

جواز بهداشتی واردات برای هر نوع مواد مواد غذایی، داروی خارجی یا مواد آرایشی و بهداشتی و آشامیدنی که از کشور خارج وارد کشور می‌شوند، صادر می‌شود.

تاجرهای وارد کننده باید برای گرفتن جواز واردات بهداشت لیست محصولات خود را به اداره مربوطه در سازمان غذا و دارو تحویل می‌دهند.

پروانه بهداشتی واردات به طور کلی گرفتن مجوز بهداشت سازمان غذا دارو برای سه گروه الزامی است که شامل مواد غذایی، مواد آرایشی و بهداشتی و داروها می‌شود.

گواهی بهداشت برای محصولات غذایی و آشامیدنی محصولات آرایشی و بهداشتی را می‌توان توسط مرجع ذیصلاح بهداشتی دولتی کشور تولید شده اخذ نمایند و سپس مقامات بهداشتی متن گواهی بهداشت را صادر و تایید می‌نمایند.

پروانه بهداشتی واردات از طرف وزارت بهداشت به شرکت وارد کننده اجازه واردات محصولاتی را می‌دهند که تحت خصوصیاتی که خودشان درخواست می‌کنند، ارائه دهند

پروانه‌های  لازم جهت صدور پروانه بهداشتی

پروانه مسئول فنی

 پروانه بهره برداری

پروانه ساخت

مدارک لازم جهت اخذ پروانه بهداشتی واردات

گواهی ثبت منبع و یا تایید شرایط فنی و بهداشتی

گواهی نمایندگی

فرمولاسیون

کپی پروانه

کپی پروانه  مسئول فنی

چه مواردی در پروانه بهداشتی واردات نوشته می‌شود؟

نام کارخانه، شرکت خارجی که محصول در آن تولید می‌گردد. نام فارسی و انگلیسی کالا و شماره پروانه بهداشتی و مدت اعتبار این کالا

برای ترخیص صدور مجوز برای کالای پروانه بهداشت چه مدارکی لازم است ؟

چک لیست تکمیل شده درخواست مجوز کالا

فاکتور(packing list  (با ذکر شماره و تاریخ فاکتور

اصل گواهی(Health Certificate) بهداشت سلامت از کشور مبدا

موسسه حقوقی دیاکو در کرج دارای دارای وکلای متخصص و متعهد برای گرفتن انواع جوازها مانند جواز تاسیس، پروانه بهره‌برداری، جواز بهداشتی صادرات و واردات دیگر کارهای حقوقی مانند ثبت شرکت، ثبت برند، طراحی سایت  همراه شما عزیزان است.

کرج | میدان شاه عباسی | شهدای دانشجو | مجتمع اداری امیر | طبقه دوم
02632400680 - 02632207510
09120594830 - 09120475112
02632400680
بالا
پایین